Načítám...
High Point EXPLOSION 5.0 LADY JACKET M

Dámská hardshellová nepromokavá bunda z dílny Sušického High Pointu pro všechna pořádná dobrodružství

Cena s DPH:
6 293 Kč
Akční cena s DPH:
6 293 Kč
Původní cena s DPH:
7 990 Kč
Ušetříte:
1 697 Kč
Běžná cena:
8 990 Kč
barva:
Nejprve je třeba zvolit parametr: barva
Velikost:
Nejprve je třeba zvolit parametr: Velikost
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
Nejdříve zadejte parametry
Tuto kombinaci nelze koupit
Počet:
Ks
Výrobce:
Záruka:
2 roky
Informace o produktu

Nejúspěšnější dámská hardshellová nepromokavá bunda z dílny HIGH POINT. Je vyrobena z prověřeného třívrstvého laminátu značky BlocVent Pro japonské výroby, který nabízí výjimečné hodnoty prodyšnosti i voděodolnosti. Dokonale padnoucí střih zohledňující anatomii ženské postavy a mírná elasticita jsou zárukou maximálního komfortu, aby ses mohla plně soustředit jen na svůj výkon. Explosion 5.0 Lady Jacket má velmi univerzální použití. Využiješ ji pro veškeré outdoorové aktivity, kde tě podrží v nepříznivých klimatických podmínkách jako např. při lezení, trekkingu v horách, vysokohorské turistice, skialpinismu, ledolezení, lyžování apod.

klady:

Explosion 5.0 Lady Jacket je velmi štědře vybavena a najdeš na ni celkem 4 kapsy. Dvě spodní prostorné kapsy využiješ např. na rukavice nebo když si chceš schovat ruce do kapes. Jejich umístění je řešeno tak, aby byly skvěle přístupné i pokud máš na zádech batoh a zapnutý bederní pás. Praktickou kapsou na rukávu můžeš využít na drobnosti či třeba na skipas. Všechny kapsy jsou v horní části vybaveny laminovanými „garážemi“, které překrývají horní otvory kapes a jezdce zipu.

Na podšívce je nalaminována vnitřní kapsa, kterou využij na vše, co potřebuješ mít v bezpečí a 100% v suchu, jako např. doklady či mobil. Kapsa je navíc vybavena průchodkou pro kabel od sluchátek.

Při vysoké námaze může dojít k přehřátí. K tomuto účelu je v podpaží řešení ve formě velkorysého odvětrání, které v tomto případě použij. Při dešti nebo ochlazení nezapomeň otvory opět zapnout. Jezdce na zipu jsou umístěny tak, aby nebylo při nutnosti zapnutí třeba přemýšlet, kterým směrem zapínat. Jednoduše vždy oba jezdce zatáhni dolů a je vyřešeno.

Všechny otvory kapes a větrání jsou chráněny značkovými voděodolnými zipy od japonského výrobce YKK, které jsou zárukou skvělé funkčnosti a spolehlivosti.

Opravdovým mistrovským dílem je zde kapuce, která je konstruována i pro použití s přilbou. Ovšem i bez přilby ji lze dokonale na hlavě vyladit díky jedinečnému trojímu 3D stahování. Vše lze ovládat velmi snadno a rychle jednou rukou a klidně i v rukavicích. Uvnitř v oblasti šíje je pro navýšení komfortu nalaminovaný příjemný microfleece. K dokonalosti pak přispívá funkční, vyztužený kšilt.

Rukávy jsou anatomicky tvarované v loktech a na konci je lze dokonale stáhnout pomocí důmyslného řešení a to jednou rukou a i v rukavicích.

Obvod spodního konce bundy opět snadno seřídíš, tak jak budeš potřebovat.

Zadní díl bundy je prodloužený.

Hlavní zip je u brady opatřen ochrannou légou s microfleecem takže nic neškrábe,nepíchá apod. Je samozřejmě značky YKK z řady AquaGuard, tedy voděodolný a navíc podložený propracovanou laminovanou légou, takže se zip za nic už nikdy nekousne. Zip je dělitelný i odspodu, lze tedy pohodlně rozepnout spodek bundy a dostat se bez problému např. k sedáku.

Aby do bundy opravdu nezateklo, jsou veškeré švy podlepeny značkovou páskou.

Opravdu není nic příjemného, když ti bunda vyjede při zvednutí rukou do půli pasu. Toto se ti zde díky propracovanému střihu opravdu nestane. Komfort ještě navyšuje elasticita materiálu.

Ramena a zadní díl jsou vyztuženy odolnějším materiálem o vyšší gramáži pro bezproblémové použití s batohem.

Co ještě dodat? Vlastně to nejdůležitější! Tuto bundu jsme vyrobili v naší vlastní dílně v Sušici na Šumavě, takže ti zaručujeme dokonalé zpracování a bezproblémový servis, pokud by se ti s bundou cokoli přihodilo.

technické parametry:

  • Materiál: BlocVent Pro 3L (třívrstvý)
    • Vrchní tkanina: 100% Polyamid
    • Membrána: 100% Polyurethan
    • podšívka: 100% Polyamid
  • Nepromokavost: 25 000 mm H2O
  • Prodyšnost: 35 000 - 40 000 g/m2/24hod
  • Hmotnost: 460 g
  • Konstrukce kapuce: Integrovaná
  • Velikost kapuce: 3D i pro přilbu
  • Odvětrání: V podpaží
  • Protisněžný pás: Ne
  • Počet kapes: 4
  • Vyztužení: Ramena a záda
  • Elasticita: Ano

Bunda je velmi univerzální a vhodná na většinu outdoorových aktivit. Její hlavní přednosti pak doceníš na horách, kde tě podrží v náročných klimatických podmínkách a je velmi oblíbená a vhodná i na lyžování či freeride.

Dokumenty ke stažení (1)

Ke stažení

Poptávka

Doporučené produkty

Bunda High Point Victoria Lady Jacket 2.0

Bunda High Point Victoria Lady Jacket 2.0

Výrobce: High Point

Slušivá dámská nepromokavá membránová bunda

skladem

5 810 Kč
s DPH

DetailKoupit

 
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na naší webové stránce využíváme různé technologie, abychom Vám mohli poskytnout optimální zážitek. K nim patří zpracování údajů, které jsou technicky nutné k prezentaci webových stránek a jejich funkcionalit, rovněž další technologie, které jsou využívány k pohodlnému nastavení webových stránek.

V případě, že s tímto nesouhlasíte, můžete povolit jen tu část sbírání dat, se kterou souhlasíte.

Přečtěte si naše informace o ochraně osobních údajů zde

Více informací o problematice naleznete zde.
Nutné pro správný chod webu, ukládají se pouze informace k zobrazení, přihlášení nebo nastavení této webové prezentace.
Data použitá pouze pro statistické vyhodnocování, například návštěvnosti, počtu zobrazení jednotlivých stránek apod.
Data používáme k vyhodnocení nákupů, k personifikaci reklamy a návrhů produktů.